Jumaat, 28 Ogos 2009

Gambar-gambar terbaru

Lama tak update gambar-gambar arnab di Newhillz Rabbitry. NH baru ambil beberapa shots...

Dua budak hitam!

Ni anak2 NZW cross. Dedua hitam legam sampai mata pun susah nak nampak dalam gambar. Bulu diorang memang hitam berkilat.


Angora - Harlequin Doe

Ni satu-satunya Angora bulu fluffy sampai tutup mata yang NH ada...


Dah tiba masa dia untuk ber"suami"


Anak Lionhead

Dua ekor ni NH simpan dari litter terbaru untuk tujuan pembiakan seterusnya...Nampaknya "Mane" diorang dah mula naik.

Yang ada yellow spot tu jantan, yang warna fawn tu betina...

7 ulasan:

  1. adorable la yg itam dua eko tu hohoho

    BalasPadam
  2. Terima Kasih kerana melawat blog NH.
    Tu hasil kacukan New Zealand White.
    Dapatlah sepasang yang hitam, yang lain semua putih.

    BalasPadam
  3. brader, induk kaler apa leh dapat itam legam camtu?
    lawa la, jual ke?

    BalasPadam
  4. Induk dia NZW tulen dan berwarna putih, pejantan dia pula berwarna yellow...dedua takde ticking pada bulu..Saya pun tak sangka boleh dapat hitam. Saya tak jual sbb nak dijadikan baka.

    BalasPadam
  5. sy ade arnab hitam putih...nme dia sitam arjuna@juju...

    BalasPadam
  6. tp bulu gugur la...kjp kt idong, kjp kat tlinga...kjp kt bwh dagu...mcm kna kurap....

    BalasPadam